Moniek & Mirjam

Het duo Moniek & Mirjam bestaat al ruim 20 jaar uit de 2 muzikale zussen Moniek Timmer (piano) en Mirjam de Jong-Timmer (panfluit en dwarsfluit).

Samen verlenen ze veelvuldig medewerking aan o.a. concerten, kerkdiensten, cd-opnames, trouw- en rouwdiensten.

Het duo heeft een gevarieerd programma te bieden, bestaande uit o.a. religieuze licht klassieke en moderne muziek. Maar ook melodieën uit verschillende continenten en culturen komen af en toe voorbij.

Moniek & Mirjam leggen hun gevoel, emotie en geloofsbeleving in de muziek die ze maken. Dit, in combinatie met de instrumenten en de muziekkeuze, zorgt voor een intense en serene sfeer.Inmiddels heeft het duo al meerdere cd's uitgebracht. Deze zijn te bekijken, deels te beluisteren en te bestellen in de Webwinkel. Moniek & Mirjam zijn aangesloten bij de Stichting Noord Nederlandse Concerten (SNNC). 

 


Vocalo Ensemble

Vocalo is een groep enthousiaste zangers, onder leiding van dirigent Wim Bos, die geen muzikale uitdaging uit de weg gaan. Sinds het ontstaan zijn Moniek en Mirjam betrokken bij het ensemble. Mirjam zingt als sopraan en Moniek begeleidt ze achter de piano. Vocalo bestaat uit 14 leden.


Mannenensemble Duodecime

Duodecime is een mannenensemble uit Ulrum en bestaat uit 14 mannen onder leiding van dirigent Wim Bos.
Moniek en Mirjam werken regelmatig samen met deze enthousiaste groep zangers.

Mannenkoor Canta Libre 

Mannenkoor Canta Libre uit Ten Boer, o.l.v. Moniek Timmer bestaat uit 22 mannen en wordt regelmatig geprezen om zijn mooie klank. Canta Libre betekent letterlijk "Zing vrij", dat kan dus betekenen "Wees niet bang om te zingen en zing!" maar ook "Vrij zingen" als in: laten we zingen wat we mooi vinden. De mannen willen vooral plezier hebben in het zingen maar streven zeker ook een bepaalde mate van professionaliteit na. 


Edwin Velvis

Edwin Velvis (Groningen, 1968) maakte kennis met de Engelse koormuziek op een reis naar Cambridge in 1989. Dit was de aanleiding om muziek te gaan studeren en vooral om te gaan zingen.